Skip to content

Brazilska Jiu-Jitsu.

Svet Brazilskog Jiu-Jitsua (BJJ) je takav svet gde se snalažljivost i veština suočavaju sa snagom, a umetnost postaje način života, svet gde vaše srce vam lupa ritmički u taktu adrenalina, dok vaše misli plešu između taktičkih poteza i instinktivnih reakcija.

Brazilski Jiu-Jitsu, često nazvan “nežnim” ili “taktičkim” sportom, ima duboke korene i evoluira iz tradicionalnog jiu-jitsua i džudoa. Ali, ono što čini BJJ posebnim nije samo njegova istorija, već i uticaj koji ima na pojedince širom sveta. Poseduje moćnu sposobnost da oblikuje živote.

Broj registrovanih BJJ studija i klubova širom sveta povećao se za više od 30% u poslednjih pet godina. Ovaj porast ne samo da ukazuje na rastuću popularnost sporta, već i na širenje zajednice koja deli strast prema BJJ-u.

Pozovi.

Chat.

     

Koristi Brazilskog Jiu-Jitsua:

 1. Fizičko Zdravlje: BJJ je izuzetno zahtevan fizički sport koji razvija snagu, izdržljivost, i fleksibilnost. Studije su pokazale da redovno vežbanje BJJ-a poboljšava kardiovaskularno zdravlje, smanjuje stres, i pomaže u održavanju zdrave telesne mase.
 2. Mentalna Spremnost: Osim fizičkih koristi, BJJ takođe ima snažan uticaj na mentalno blagostanje. Vežbanje tehnika, rešavanje problema u trenucima borbe na tepihu, i upravljanje stresom tokom takmičenja, razvijaju mentalnu snalažljivost i samopouzdanje.
 3. Konkurencija i Takmičenje: BJJ je poznat po svom sistematičnom pristupu treniranju, gde takmičari prolaze kroz sistem pojasa kako bi pokazali svoj napredak. Ovo ne samo da stvara osećaj postignuća već i podstiče kontinuirani napredak.

Video klipovi sa treninga.

Cenovnik.

Individualni trening 25 evra - 1h
Mesečni paket 220 evra - 12 treninga

Mini grupa 3-5 osoba 15 evra po osobi - 1h

Grupni BJJ - 40 evra mesečno - tri puta nedeljno

Pozovi.

Chat.

     

Popunite formu i kontaktiraću Vas.

  Ime i Prezime*


  Email*


  Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
  Broj mobilnog telefona
  Za koji trening ste zainteresovani?
  Da li želite da budete kontaktirani?*
  Kog datuma želite da budete kontaktirani?


  U kom periodu dana želite da budete kontaktirani?