Skip to content

Funkcionalni trening za sportiste, rekreativce i entuzijaste.

Na putu ka vrhu, gde snaga, agilnost i izdržljivost čine razliku između uspeha i poraza, sportisti, rekreativci i entuzijasti traže optimalne metode treniranja. U srcu ovog potraživanja nalazi se funkcionalni trening – revolucionarna praksa koja ne samo da oblikuje mišiće, već i stvara temelje za izuzetne sportske poduhvate. Kroz pripovedanje raznolikosti i snazi funkcionalnog treninga, istražićemo kako ova metoda oblikuje telo i um sportista na putu do vrhunskih performansi.

Prema nedavnom izveštaju Američkog saveta za vežbanje (ACE), funkcionalni trening je postao jedan od najbrže rastućih fitnes trendova, sa preko 20% porasta popularnosti u poslednjih pet godina. Ovaj trend nije ograničen samo na profesionalne sportiste, već je postao omiljen i među rekreativcima i entuzijastima.

Pozovi.

Chat.

     

Koristi funkcionalnog treninga za sportiste, rekreativce i entuzijaste:

 1. Sportska Efikasnost: Funkcionalni trening se fokusira na pokrete koji imitiraju prirodne gestove i aktivnosti, poboljšavajući sportsku efikasnost. Ovo je ključno za sportiste koji žele optimizirati svoje performanse u specifičnim disciplinama.
 2. Prevencija Povreda: Istraživanja pokazuju da je funkcionalni trening povezan sa smanjenjem rizika od povreda. Ojačavanje stabilizirajućih mišića pomaže u očuvanju ravnoteže i smanjuje šanse za povrede.
 3. Univerzalna Prilagodljivost: Jedna od ključnih prednosti funkcionalnog treninga je prilagodljivost. Bilo da ste sportista ili rekreativac, ovaj metod se može prilagoditi različitim potrebama i ciljevima.

Video klipovi sa treninga.

Cenovnik.

Individualni trening 25 evra - 1h
Mesečni paket 220 evra - 12 treninga

Mini grupa 3-5 osoba 15 evra po osobi - 1h

Grupni BJJ - 40 evra mesečno - tri puta nedeljno

Pozovi.

Chat.

     

Popunite formu i kontaktiraću Vas.

  Ime i Prezime*


  Email*


  Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
  Broj mobilnog telefona
  Za koji trening ste zainteresovani?
  Da li želite da budete kontaktirani?*
  Kog datuma želite da budete kontaktirani?


  U kom periodu dana želite da budete kontaktirani?