Skip to content

Jiu-Jitsu za decu.

U školi života, gde je svaki korak prilika za učenje, deca otkrivaju svet kroz igru, prijateljstva, ali i izazove. U srcu ove avanture, Brazilski Jiu-Jitsu (BJJ) pruža deci ne samo fizičku aktivnost, već i vrednosti koje će im koristiti kroz ceo život. Kroz razigrano mahanje pojasa, deca uče ne samo o tehnikama Jiu-Jitsua, već i o važnim životnim lekcijama koje se podučavaju kroz ovu izuzetnu borilačku veštinu.

Prema istraživanju Američkog sportskog lekarskog društva, deca koja se bave borilačkim veštinama pokazuju poboljšane rezultate u školi, povećanu disciplinu, i smanjen nivo agresije.

Pozovi.

Chat.

     

Koristi treninga Jiu-Jitsua za decu:

 1. Razvoj Samopouzdanja: Kroz postepeni napredak u sistemu pojaseva, deca razvijaju osećaj samopouzdanja i poštovanja prema svom trudu. Uspesi na treninzima prenose se na druge aspekte života.
 2. Disciplina i Fokus: Vežbanje Jiu-Jitsua podstiče disciplinu i fokus kod dece. Pravilna izvođenja tehnika i poštovanje pravila borbe postaju osnova za razvijanje odgovornosti.
 3. Timski Duh i Poštovanje: Borilačke veštine uče decu o saradnji i timskom duhu. Kroz sparing i partnerstvo, deca grade odnose zasnovane na međusobnom poštovanju.

Video klipovi sa treninga.

Cenovnik.

Individualni trening 25 evra - 1h
Mesečni paket 220 evra - 12 treninga

Mini grupa 3-5 osoba 15 evra po osobi - 1h

Grupni BJJ - 40 evra mesečno - tri puta nedeljno

Pozovi.

Chat.

     

Popunite formu i kontaktiraću Vas.

  Ime i Prezime*


  Email*


  Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
  Broj mobilnog telefona
  Za koji trening ste zainteresovani?
  Da li želite da budete kontaktirani?*
  Kog datuma želite da budete kontaktirani?


  U kom periodu dana želite da budete kontaktirani?