Skip to content

Samoodbrana za žene.

U trenutku kada koraci postanu ubrzaniji, a srce vam odjekuje u ritmu anksioznosti, sposobnost da se zaštitite postaje jednako važna koliko i vazduh koji udišete. Ovo je stvarnost mnogih žena širom sveta, gde je samoodbrana postala esencijalna veština za očuvanje lične bezbednosti. U našem dinamičnom društvu, gde su neželjeni događaji sveprisutni, ženska samoodbrana postaje ključni element koji pruža osećaj sigurnosti i kontrole.

Prema izveštaju Svetske zdravstvene organizacije, jedna od tri žene širom sveta doživljava fizičko ili seksualno nasilje tokom svog života. Ove brojke ne samo da šokiraju, već i ističu hitnost potrebe za efikasnim metodama samoodbrane.

Pozovi.

Chat.

     

Koristi treninga samoodbrane za žene:

 1. Fizička Samopouzdanost: Ovladavanje tehnikama samoodbrane pruža ženama osećaj fizičke samopouzdanosti. Naučiti kako efikasno reagovati u stresnim situacijama može značajno povećati šanse da se izbegne opasnost ili se iz nje izađe neoštećen.
 2. Psihološka Snalažljivost: Trening samoodbrane ne obuhvata samo fizičke veštine, već i mentalnu pripremu. Žene koje prolaze kroz trening samoodbrane razvijaju svest o svojoj okolini, prepoznajući potencijalne opasnosti i donoseći brze odluke u kriznim trenucima.
 3. Prevencija i Savetovanje: Kroz edukaciju o samoodbrani, žene ne samo da uče fizičke tehnike već i strategije prevencije. Razumevanje rizičnih situacija i razvoj ličnog bezbednosnog plana igraju ključnu ulogu u očuvanju sigurnosti.

Video klipovi sa treninga.

Cenovnik.

Individualni trening 25 evra - 1h
Mesečni paket 220 evra - 12 treninga

Mini grupa 3-5 osoba 15 evra po osobi - 1h

Grupni BJJ - 40 evra mesečno - tri puta nedeljno

Pozovi.

Chat.

     

Popunite formu i kontaktiraću Vas.

  Ime i Prezime*


  Email*


  Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
  Broj mobilnog telefona
  Za koji trening ste zainteresovani?
  Da li želite da budete kontaktirani?*
  Kog datuma želite da budete kontaktirani?


  U kom periodu dana želite da budete kontaktirani?